قیمت 198,000 تومان
آنچه در این مقاله به اختصار خواهید خواند:
با ازدیاد جمعیت، نیاز به پروتیین با منشا حیوانی هر روز روبه افزایش رفته و برآورد شده در سال های آینده، صنعت طیور باید تغییرات شگرفی را تجربه کند تا بتواند با ضریب تبدیل مناسب به این نیاز اساسی پاسخ دهد. ضریب تبدیل یعنی میزان تبدیل خوراک به گوشت زنده که این عدد در حال حاضر بین 1/8 تا 2 در کشور ایران متغییر است. پرنده برای مثال در ضریب تبدیل 2 باید 2 کیلوگرم دان مصرف کند تا به 1 کیلوگرم گوشت زنده برسد.
طیور صنعتی برای تولید این گوشت، سالها مورد اصلاح نژاد و به گزینی قرار گرفتند تا بیشترین میزان تولید گوشت با کمترین مصرف دان حاصل گردد. این تغییرات در اصلاح نژاد طیور صنعتی در کنار پیشرفت هایی که در علم تغذیه و پرورش مرغ گوشتی حاصل شده، توانسته است اعداد ارقام عجیبی در این صنعت رقم بزند. برآورد شده تا چند سال آینده صنعت به دنبال ضریب تبدیل 1 می باشد یعنی با مصرف 1 کیلوگرم دان به 1 کیلوگرم گوشت زنده مرغ دست پیدا کنیم.
برای اینکه یک پرنده به ظرفیت ژنتیکی و اصلاح نژادی خود دست پیدا کند و بتواند به ضرایب و شاخص های تولید ممتاز برسد، آیتم های زیادی را جلوی روی خودش می بیند. به دلیل حساسیت سیستم تنفسی و قلبی عروقی پرنده، گاهی اوقات مشکلات زیادی در پرورش مرغ گوشتی پدید می آید که نه تنها نمی توان به نتایج ایده آل تولیدی رسید بلکه هزینه های بسیار بالای درمان در نهایت گوشت مرغ تولیدی را شاید به بی کیفیت ترین نوع خود بدل سازد.
همیشه در کشورهای توسعه یافته ی دنیا، آموزش در اولویت امور بوده. موضوعی که گاهی اوقات در شرکت های بسیار بزرگ مثل مرسدس بنز به اعداد نجومی در بخش آموزش و توسعه اختصاص میابد. آموزش در زمینه پرورش مرغ گوشتی به دلیل سروکار داشتن با موجود زنده از حساسیت بسیار بالایی برخوردار می باشد. طبق آمار و ارقام منتشر شده در سال های اخیر دیده شده که حجم بسیار بالایی از جوجه ریزی ها به دلیل پایین بودن دانش پرورش دهندگان، به تلفات تبدیل شده که هم کیفیت گوشت تولیدی را از بین می برد و هم حجم زیادی از دان مرغ مصرف شده توسط پرنده ها به کود و تلفات تبدیل می شود.
از زمانی که گروه آموزش دکتر عبدالهی که در زمینه بهداشت، پرورش و بیماری های مرغ گوشتی در سال 1396 فعالیت خودش را در شبکه های مجازی با هدف آموزش به پرورش دهندگان مرغ گوشتی آغاز کرد، ارتباطات بسیار گسترده ای در سطح کشور با اکثر مرغداران عزیز گرفته شد که گاهی این ارتباطات بسیار عمیق و تخصصی پیش رفت که به مرور از بین این ارتباطات مشکلات فنی و اشتباهات رایج مرغدارن هم نمود پیدا کرد. اشتباهاتی که منجر به ضررهای بسیار سنگین اقتصادی برای مرغدار و حتی کشور عزیزمان ایران می شود.
بر آن شدیم که با استفاده از دانش روز دنیا و همچنین تجربیاتی که در پرورش مرغ گوشتی کسب کردیم، دوره آموزشی با عنوان دوره مقدماتی پرورش مرغ گوشتی را آماده کنیم تا راهنمای خوبی برای مرغداران عزیز و فعالان این صنعت باشیم.
دوره آموزش مقدماتی در ارتباط با موضوعات زیر صحبت می کند:
- قسمت اول: مقایسه طیور صنعتی و بومی همچنین بررسی مختصری از اصلاح نژاد در مرغ گوشتی
- قسمت دوم: معرفی تجهیزات مرغداری برای راه اندازی واحد های صنعتی و کسب و کارهای خانگی
- قسمت سوم: آشنایی با انواع تجهیزات مرغداری مثل انواع دانخوری ها و آبخوری و …
- قسمت چهارم: آمادگی سالن پرورش برای ورود جوجه
- قسمت پنجم: هفته اول پرورش که یکی از مهمترین موضوعات پرورش مرغ گوشتی می باشد
- قسمت ششم: مروری بر واکسن و واکسیناسیون در مرغ گوشتی و همچنین بررسی یکی از متداول ترین روش های مصرف واکسن زنده یعنی واکسیناسیون به روش آشامیدنی
- قسمت هفتم: مروری بر امنیت زیستی و بیماری هایی که در پرورش مرغ گوشتی با آنها ارتباط خواهیم داشت
این دوره برای چه افرادی مناسب می باشد:
- عزیزانی که قصد راه اندازی کسب و کار خانگی و پرورش مرغ گوشتی را دارند
- افرادی که با سرمایه بیشتر در فکر راه اندازی واحد های صنعتی پرورش مرغ گوشتی هستند
- مرغدارانی که در فکر آموزش به پرسنل خود برای افزایش کیفیت و راندمان کار هستند
- مرغدارانی که علاقه مند به موضوعات دقیق پرورشی مخصوصا هفته اول پرورش مرغ گوشتی هستند
- دانشجویان دامپزشکی که آشنایی با فیلد طیور گوشتی ندارند ولی قصد فعالیت در این زمینه را دارند
- کارشناسانی که در زمینه پرورش مرغ گوشتی علاقه مند هستند
- و در نهایت همه عزیزانی که به گونه ای در ارتباط با پرورش مرغ گوشتی و راه اندازی کسب و کار مربوط به این پرنده فعالیت دارند
منبع: دکتر محمد عبدالهی
درخواست مشاوره
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این دوره درخواست مشاوره خود را ارسال کنید و یا با ما در تماس باشید.
درخواست مشاوره
قوانین ثبت دیدگاه